Om Serkur Marine

Båt_dypetsetSerkur står for sikkerhet! Marine snakker for seg selv. Vi i Serkur Marine baserer vårt konsept på å Norsk produsere en «folke båt» med sikkerhet, brukervennlighet og pris som hovedfokus.

Vår intensjon er å bygge lettstelte bruksbåter som tåler røffe forhold. Gimle 22 er bygget for den som setter sikkerhet og kvalitet i fokus. Båtene produseres i Norge av båtbyggere med en stor grad av yrkesstolthet og bygger båter for Norske forhold.

Båten er designet for å tåle røff bruk, båten egner seg også svært godt i utleie. Fra den første trebåten ble sjøsatt av våre forfedre, til plastbåten tok over, har Norge hatt en sterk posisjon innen båtbygger faget. Om man ferdes langs Norskekysten eller ute i Europa ser man Norskbygde kvalitetsbåter, Norske båtbyggertradisjoner er viktig å opprettholde. Vi må se til at Norge ikke blir akterutseilt når det gjelder slike viktige tradisjoner. 

Utviklingen går også i retning av strengere miljøbestemmelser, dette vil favorisere mye av den kunnskapen og tradisjonen som ligger hos norske båtbyggere og konstruktører. Med Gimle 22 ønsker vi å bidra til å holde vår egen båtbyggertradisjon vedlike, for slik utviklingen har gått i de senere år mener vi at det er for langt mellom de norskproduserte båtene å se langs vår vakre kyst. Ved å velge Gimle 22 så velger du å satse på Norsk kvalitet og Norske tradisjoner!