Gimle_slider_3

En båt for Norske forhold

Gimle 22 er bygget for de som setter sikkerhet og kvalitet i fokus. Båten er lettstelte og tåler røffe forhold.

Gimle er et kjent båtmerke langs Norskekysten og de første båtene fre Gimle ble bygget i Kristiansand på 80 og 90 tallet. Disse var mest kjent for sine gode sjøegenskaper. Selv om det ikke er mye igjen av den opprinnelige båten vi kjenner fra før i den nye Gimle 22, har vi tatt vare på selve skrogformen fordi den er meget spesiell, trygg og stabil.

Gimle 22 er en båt for folk flest. Den er også spesial laget med tanke på utleie innen fisketurisme. Båtene bygges av meget erfarne båtbyggere på Askøy, hvor de som bygger dem har mer enn 25 års erfaring med formbygging og båtproduksjon.

 

Fakta om Gimle 22

Lengde: 653 cm (21,75 fot)
Bredde: 253 cm
Dybde: 60 cm
Motor: Beta Marine 35 hk
Største motor: 35 hk
Diesel: 140 l
Vekt: 1350 kg
Personer: 6
CE-klasse: C
Produksjonsland: Norge
Leverandør: Serkur Marine