Gimle_slider_1

Gimle 22

En norskprodusert folkebåt med sikkerhet i fokus. Båtene produseres i Norge av båtbyggere med en stor grad av yrkesstolthet og bygger båter for Norske forhold. Sammen med båtbyggerne hos Norsk Modell og Formplast har vi gjort noen oppgraderinger og moderniseringer av denne velkjente båten Gimle, dette uten å endre de gode sjø egenskapene båten har. Gimle 22 er en helnorsk båt som produseres hos Norsk Modell og Formplast as på Askøy utenfor Bergen. Sammen har vi gjort oppgraderinger og moderniseringer av denne velkjente båten, dette uten å endre de gode sjøegenskapene båten har.

 

Fakta om Gimle 22

Lengde: 653 cm (21,75 fot)
Bredde: 253 cm
Dybde: 60 cm
Motor: Beta Marine 35 hk
Største motor: 35 hk
Diesel: 140 l
Vekt: 1350 kg
Personer: 6
CE-klasse: C
Produksjonsland: Norge
Leverandør: Serkur Marine